Disidenti
Botë

Biden ndihmon palestinezët me 150 milionë dollarë

Administrata e presidentit të SHBA-së, Joseph Biden, ka në plan të dërgojë një paketë me rreth 150 milionë dollarë ndihmë për palestinezët, duke rinovuar një pjesë të ndihmës që u ndërpre nga ish-presidenti Donald Trump.

Departamenti i Shtetit pritet të njoftojë sot se do të dërgojë ndihmë, kryesisht përmes Agjencisë së Ndihmës dhe Punëve të Kombeve të Bashkuara për Palestinezët (UNWRA), si pjesë e përpjekjeve për të përmirësuar marrëdhëniet SHBA-Palestinë, të cilat dështuan gjatë mandatit të ish-presidentit të SHBA-së Donald Trump, raporton Reuters.

Administrata Joe Biden e ka bërë të qartë se synon të tërheqë pjesë të qasjes së Trump që palestinezët i konsiderojnë të njëanshme në favor të Izraelit.

Falimenton Rusia/ Natën e 27 qershorit, Rusia dështoi në shlyerjen e borxhit të jashtëm për herë të parë që nga viti 1918

Disidenti.net

Erdogan kërcënon grekët: Respektoni marrëveshjen, ndryshe do ta pësoni si paraardhësit tuaj

Disidenti.net

Finlanda posedon 500 bunkerë që i rezistojnë sulmeve bërthamore – mund të strehohen qindra mijëra njerëz

Disidenti.net
Disidenti

Biden ndihmon palestinezët me 150 milionë dollarë