Disidenti
Lajme

Bekë Berisha hedh dyshime për pazar për postin e Presidentit/es: “P” të tjera dhe plot “K”

Bekë Berisha aludon në pazare për postin e Presidentit: “P” të tjera dhe plot “K”

Deputeti i AAK-së, Bekë Berisha, ka aluduar në pazare pak orë para nisjes së seancës për votimin e Presidentit.

Ndonëse AAK-ja ka marrë qëndrim që të mos jetë prezente në seancën e thirrur për votimin e presidentit, njëra nga deputetet e kësaj partie Albena Reshitaj mbrëmë ka qenë e pranishme në seancë.

Një ditë më vonë, deputeti Berisha ka aluduar në pazare për postin e presidentit, duke përmendur postet, paratë, komunat, konsullët etj.

Image

Mjeku nga Kosova: Operimi i një pacienti shqiptar më jep kënaqësi sa për 100 gjermanë

Disidenti.net

Pagat me ligj të ri/ As këtë muaj nuk ka shtesa, MF dhe MPB dalin me njoftim

Disidenti.net

LDK thërret konferencë për media

Disidenti.net
Disidenti

Bekë Berisha hedh dyshime për pazar për postin e Presidentit/es: “P” të tjera dhe plot “K”