Disidenti
Lajme

Baraliu: Veprimi i Kurtit, hapi politikë më i mençur nga Rambujeja e deri më sot

Bleron Baraliu, përmes një shkrimi ka komentuar situatën e krijuar në veri.

Baraliu tha se Kurti duke shtyrë masat për një muaj ka bërë një hap taktik politik e diplomatik, duke e klasifikuar si më të mençurin nga Rambujeja e deri më sot.

Postimi i plotë ne Facebook:

Duhesh me qenë ose injorant total në politikë ose zemërak i dorës së parë mos me kuptu që shtyerja e masave për një muaj nga qeveria Kurti përbën njërin nga hapat taktik politik e diplomatik më të mençur prej para Rambujesë e deri më sot.

Nuk po listoj arësyet, janë shumë, por mjafton të përmend mërgimtarët rrugës, Amerikën, dhe levin e forcuar karshi diplomacisë ndërkombtare për aksion vendimtar nga 1 Shtatori e më tej! Tani pyetja e vetme është ‘nga 1 Shtatori e më tej’. Unë besoj!

Tim Judah: Kur Kurti ishte në burg, Vuçiq ishte ministër i inforimimit, kjo po ndikon në dialog

Disidenti.net

Faton Kurti publikon fotografinë e Vuçiqit nervoz përballë Kurtit: Ai tani e ka vetëm një opsion

Disidenti.net

Hajdari: Gjuha e trupit dëshmoi që Kurti ishte konfident, e Vuçiq në stres

Disidenti.net
Disidenti

Baraliu: Veprimi i Kurtit, hapi politikë më i mençur nga Rambujeja e deri më sot