Disidenti
Lajme

Analisti: Kosova të përgatitet pas 30 ditësh, këto veprime mund të ndërmerr Serbia

Njohësi i ҫështjeve politike, Leon Duhanaj në një postim në Facebook mirëpret vendimin për shtyrjen e afatit prej 30 ditësh.

Mirëpo thotë se, do të ishte mirë sikur aksioni të ishte koordinuar me amerikanët fillimsht e jo ҫdoherë të tërhiqemi.

Ai thotë tutje se Serbia, nuk do të reflektoj, sepse nuk njeh gjuhë tjetër por asaj të forces.

Postimi i plotë:

Shtyerja e afatit për 30 ditë dhe shtensionimi i situatës pas kërkesës amerikane është ok.

Kishte me qenë me mirë nëse aksioni të ishte koordinuar me amerikanët paraprakisht, e jo të terhiqemi çdoherë, sepse kjo formë po i frymëzon me shumë forcat ekstremiste.

Megjithatë, tani situata është e qartë. Pas 30 ditësh ose duhet të ketë reflektim të serbisë, ose aksion!

Serbia, nuk do të reflektoj, sepse nuk njeh gjuhë tjetër por asaj të forcës. Prandaj, institucionet e Kosovës, duhet përgatitur një plan të detajuar operativ, ta koordinojnë me Ambasadën Amerikane dhe nëse pas 30 ditësh ka aksion, atëherë të jetë i përgatitur mirë dhe të shkojë deri në fund!

MPB kërkon 50 punëtorë, nuk kërkohet diploma e fakultetit as përvoja e punës

Disidenti.net

Krasniqi: Konfliktin në veri e evitoi në momentin e fundit ky zyrtar amerikan, hera e dytë që Kurti po e rrezikon vendin

Disidenti.net

Shuhen shpresat e Serbisë për Asociacionin/ Juristi nga Belgjika ka disa pyetje që nuk do iu pëlqejnë Thaçit e Mustafës!

Disidenti.net
Disidenti

Analisti: Kosova të përgatitet pas 30 ditësh, këto veprime mund të ndërmerr Serbia