Disidenti
Lajme

4 milionë e 500 mijë euro, ja çfarë tha Mehaj për dronët që po i blen Kosova nga SHBA

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka thënë sot se janë duke punuar për fuqizimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Gjatë raportimit në Komisionin Parlamentar për Siguri dhe Mbrojtje, Mehaj ka thënë se janë duke investuar në blerjen e pajisjeve ushtarake, që sipas tij sigurojnë modernizimin e FSK-së.

“Fuqizimi i Forcës së Sigurisë së Kosovës është misioni im, andaj dhe kemi investuar në blerjen e pajisjeve ushtarake të cilat sigurojnë modernizimin e FSK-së. Blerjet janë të cekura në Planin tonë të prokurimit si dhe në raportin me shkrim të cilin e kam dërguar”, ka thënë ai.

Më tutje, Mehaj tha se janë duke realizuar blerjen e dronëve në vlerë mbi 4 milion euro.

“Blerjet janë duke u realizuar nga programi amerikan “FMS”, siç është rasti me blerjen e dronëve në vlerë prej 4,500.000 €, ndërsa po ashtu jemi duke pranuar donacione nga programi “FMF””, tha ai.

Ky është 19-vjeçari që u godit për vdekje në Prishtinë, po shpërndante porositë me motoçikletë

Disidenti.net

“A u kënaqet?”, momenti kur Nuredin Lushtaku dërgohet në paraburgim

Disidenti.net

30 ditë paraburgim për Nuredin Lushtakun dhe të tjerët

Disidenti.net
Disidenti

4 milionë e 500 mijë euro, ja çfarë tha Mehaj për dronët që po i blen Kosova nga SHBA