Disidenti
Lajme

‘’Zajednica tradhëti e shekullit e Mustafës,Thaçit si dhe përkrahëseve të tyre‘’

Shkruan Halil Geci

Qysh në fillim kur tradhëtaret e kombit lobonin për ndarje dhe Korigjim kufijsh unë në shkrimet e mia e kam potencuar se ndarja dhe shkembimi i teritoreve ka qen fars e Vučičit Kristaqit ,Mustafes dhe Thaqit me kompanit e tyre, që i turreshin teritoreve shqiptare sikur nuk jan ngopor me uzurpimin e tokave shqiptare ndarja dhe korigjimi i kufijve ishte e pa mundur ngase as Amerika dhe as Evropianet nuk do të lejonin levizjen e kufijve, jo që u dhimbsen trojet shqiptare,por ndarja nuk do te lejohej për arsye të njohura, qellimi i vetem i Vučičit dhe tradhëtarve te vendit ishte që të nxjerrin zajednicen.

Tradhëtia e kurdisur me Zajednicen e që Hashim tradhëtari e merrte si projekte të ti,kurse ajo ishte kurdisur nga kuzhinat Ruso-Serbe e si pjes e kësaj kuzhine ishin të përmendurit në këte shkrim dhe në shumë shkrime tjera.

Të tillet e kishin planifikuar mirë formimin e zajdnices e cila ishte ratifikuar në parlament,me ndertimin e zajednices vertetuar kush jan tradhëtaret kjo u pa haptazi.

Qëllimi i këtyre tradhëtarve që e kishin marrur mbi vete këte projekt ishte që zajednica të na duket ma pak e dhimbshme ,në krahesim me ndarjen!
Bosnizimi i Kosovës, përmes zajednices është punë e kryar, Kosova më nuk do të jetë shtet,ngase pjesa vitale e atëdheut po mbetet nën sovranitetin Serb për Kosovën shqiptaret më nuk do pyten për asgjë,pjesa e mbetur e Kosovës do ju mbetet SHEIKVE të rinj i llojit të Kristaqit Thačit, Ises,Limajt dhe kompanive të tyre, ardhmerin e këtij vendi i mbetet ta percakton Serbia ashtu siq edhe e ka planifikuar.

Në emer të çlirimit tradhëtaret kan EMRA

Emrat e tyre janë të njohur për Kosovën Hashim,Kristaq,Isë,Baton Haxhi dhe ekipi mbeshtetes i LDK-s dhe PDK-s jan ata që e vranë ardhmerin e këtij vendi,sot shetisin me xhipa të zi me kokë lart e me kurva duke u perkundur, le te shetisin mbasi shqiptaret kan vdekur,kan mbetur do të ligjë që shajnë e shkruajn në facebook, sikurse puna im qka i duhem unë dikujt…!

Amerika ,Gjermania dhe vetë Europa nuk do lejonin luftra te reja në Ballkan ngase për ti lujtur kufinjët duhet derdhur gjakë,loja e tradhëtarve nuk ka te ndalur.

MPB kërkon 50 punëtorë, nuk kërkohet diploma e fakultetit as përvoja e punës

Disidenti.net

Krasniqi: Konfliktin në veri e evitoi në momentin e fundit ky zyrtar amerikan, hera e dytë që Kurti po e rrezikon vendin

Disidenti.net

Shuhen shpresat e Serbisë për Asociacionin/ Juristi nga Belgjika ka disa pyetje që nuk do iu pëlqejnë Thaçit e Mustafës!

Disidenti.net
Disidenti

‘’Zajednica tradhëti e shekullit e Mustafës,Thaçit si dhe përkrahëseve të tyre‘’