Disidenti
Lajme

Vitia, “Heroi i Shqipërisë”

0Shares

Qytetarët e Kosovës kanë filluar shakatë me vendimin e Qeverisë për efektin e masave kufizuse dhe turizimin e kosovarëve në Shqipëri.

Në rrjetet sociale, po i kërkohet Shqipërisë ta shpallin Arben Vitinë “Hero”, pasi me vendimet e tij ia mundësojë shtetit shqiptar ta mbush buxhetin me vizitat e kosovarëtve në vikend.

Njëri nga qytetarët në formë satire kishte shkruar ” Mshel knej e qel anej”.

Shumë qytetarë po e vlerësojnë dhe të pakuptimtë mbylljen e vendit derisa lejohet hyrja dhe dalja e qytetarëve nga kufiri.

Expertët e ekonomisë po e konsiderojnë si humbje në ekonominë e Kosovës këtë mbyllje, sidomos të Gastronomisë, e poashtu exporti i parave të qytetarëve kosovarë në drejtime të shteteve tjera të rajonit do të ketë ndikime negative.

Fondacioni Golden Eagle bën thirrje për krijimin e fondit për Policinë e Kosovës, ndanë 30,000 euro

Disidenti.net

Mirena: Afrim Bunjaku, që sot ra në detyrë, shteti nuk i ka garantuar as sigurim shëndetësor, as sigurim jetësor, e Qeveria ua ka hequr edhe shtesat për rrezikshmëri në punë

Disidenti.net

“Ma shpejt se t’i jepi 2-3 shuplaka”/ I riu në Prishtinë kapet me Policinë pasi e gjobitën për shkelje në trafik

Disidenti.net
Disidenti

Vitia, “Heroi i Shqipërisë”