Kader dhe Lumbardhi nisën romancën e tyre gjatë qëndrimit në Big Brother VIP Kosova.

Por kur dukej se gjithçka po shkonte si më së miri, e papritura ka ndodhur mes Lumit dhe Kaderit.

Çifti më nuk ndjek njëri – tjetrin në rrjete sociale dhe madje kanë fshirë fotot e përbashkëta në Instagram.

Ky zhvillim vjen vetëm pak ditë pas udhëtimit të tyre në Spanjë të cilët më pas ndaluan dhe në Vjenë.