Disidenti
Lajme

“A u kënaqet?”, momenti kur Nuredin Lushtaku dërgohet në paraburgim

Është publikuar një video e ish-nënkryetarit të Skenderajt, Nuredin Lushtakut teksa shihet duke u dërguar në qendrën e paraburgimit nën përcjelljen e njësive policore.

Vendimi nga Gjykata Themelore në Mitrovicë është marrë sonte gjatë seancës.

Masa e paraburgimit përveç Lushtakut është caktuar edhe për dy të dyshuarit e tjerë.

RTV Dukagjini e ka publikuar një video teksa shihet Lushtaku duke hipur në veturën e policisë dhe iu drejtohet personave që ishin prezent aty me fjalët: “A u knaqt?”.

Avokati i Lushtakut ka thënë se do të ankohen në apel për këtë vendim.

Tim Judah: Kur Kurti ishte në burg, Vuçiq ishte ministër i inforimimit, kjo po ndikon në dialog

Disidenti.net

Faton Kurti publikon fotografinë e Vuçiqit nervoz përballë Kurtit: Ai tani e ka vetëm një opsion

Disidenti.net

Hajdari: Gjuha e trupit dëshmoi që Kurti ishte konfident, e Vuçiq në stres

Disidenti.net
Disidenti

“A u kënaqet?”, momenti kur Nuredin Lushtaku dërgohet në paraburgim